Op zoek naar baan in toerisme?

Iedereen weet wel hoe de perfecte baan in toerisme eruitziet. Reizen, mooi salaris, leuke collega’s en enorme voldoening. Maar hoe die leuke baan in toerisme te vinden? Schrijf je in bij Flex Work in Travel en neem deze tips in acht.

Flex Work in Travel helpt je om op zoek te gaan naar écht leuk werk. Deze 6 tips helpen je alvast op weg.

 

1. Blijf nieuwsgierig

 

Blijf je verwonderen over dingen en stel veel vragen. Wie blijft ontdekken, vindt nieuwe dingen, misschien zelfs een nieuwe passie. Werk vanuit wat je leuk vindt en wat je interesse heeft. Dan hou je het veel langer vol.

Denk terug aan je schoolcarrière. Soms haalde je geen goed cijfer, omdat jij jezelf niet wist te motiveren. Dat wil je echt niet met je werk hebben. Tijd om uit te gaan vinden wat wel leuk is.

Als je behoefte hebt om dingen te veranderen in je werk en als je het lastig vindt om in beweging te komen, laat je coachen door Flex Work in Travel.

 

2. Vanuit je talent werken

 

Vaak gaan wat je leuk vindt en waar je goed in bent hand in hand. Maak een lijstje van dingen waar je goed in bent en kijk vanuit daar eens verder. Je bent uniek, niemand is zoals jij.

Zorg dat je jouw unieke kwaliteiten naar boven haalt en inzet. Werk vanuit je eigen kracht. Voor jou geen tien anderen, want niemand is zoals jij.

 

3. Gebruik je netwerk

 

Kijk eens goed naar de mensen om je heen. Wat hebben zij voor baan en hoe kwamen zij eraan? Wie weet hebben ze nog een plekje vrij of kennen zij iemand die nog iemand zoekt.

Een goed netwerk is goud waard; gelukkig hebben wij bij Flex Work in Travel een enorm netwerk om net die leuke baan te vinden.

 

4. Durf je dromen waar te maken

 

Product manager verre reizen worden? Dromen zijn mooi, maar helaas blijft het vaak bij dromen. Niet omdat ze onbereikbaar zijn, maar bijvoorbeeld omdat we niet durven. Het is je droom en wat als het mislukt?

Maar je kunt het ook zo bekijken: wat als het wel lúkt? Succesvolle mensen zijn echt niet beter dan jij, maar ze hebben wel het lef om er voor te gaan.

 

5. Geld is niet alles

 

Een goed salaris wil natuurlijk iedereen. Maar bedenk dat geld niet alles is. Het is fijn om te hebben en zelfs noodzakelijk, maar het zou bij je zoektocht naar de perfecte baan niet op de eerste plek moeten komen.

 

6. Volhouden

 

Het vinden van je droombaan in de reiswereld gaat niet zomaar. Geef niet op; blijf geloven in jezelf en wat je doet. Al ben je enorm getalenteerd, zonder hard werken en doorzettingsvermogen kom je nergens.

Flex Work in Travel kan je daarin bijstaan, blijf onze vacatures in de gaten houden.

 

Flex Work in Travel, voor een baan in toerisme

 

Hulp nodig om je perfecte baan baan in toerisme? Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op.