baan met veel reizen bij Flex Work in Travel

Droom je van een baan met veel reizen naar het buitenland? Flex Work in Travel begeleidt je graag bij het vinden van een baan met veel reizen.

Met welke baan kun je veel reizen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je op zoek bent naar een baan met veel reizen naar het buitenland kun je bij Flex Work in Travel terecht. De verschillende functies binnen de reisbranche bieden volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil je ook veel reizen voor je baan? Flex Work in Travel heeft vaak vacatures voor professionals die van reizen houden.

Reisadviseur

Ben je verzot op reizen en deel je jouw reiservaringen graag met wie het maar wil horen? Het werken als reisadviseur geeft enorme voldoening als je een baan met veel reizen ambieert.

Als reisadviseur adviseer je mensen over geschikte reizen met als doel deze te verkopen. Als commerciële tijger bij een reisorganisatie breng jij reisproducten aan de man. 

Je helpt de reiziger zijn of haar droomreis samen te stellen door te luisteren én te adviseren vanuit je eigen reiservaring. En de reiziger nét zo enthousiast krijgen over de reisbestemming.

Om reizigers goed advies te kunnen geven, komen werkbezoeken naar populaire bestemmingen weleens voor. Een bonus is dat je zelf vaak met hoge kortingen kunt reizen.

Functie eisen

 • Je bent een commerciële topper en weet met gemak bestemmingen aan reizigers te verkopen.
 • Je werkt samen en draagt bij aan een goede flow in het team.
 • Je bent proactief en ondernemend en schakelt waar nodig, om op jouw bestemming goede resultaten en voortgang te behalen. Daarnaast ben je doelbewust, vastberaden, nauwkeurig en heb je een sterk analytisch vermogen.
 • Je blijft leren, groeien en jezelf ontwikkelen, zowel op jouw bestemming als voor jezelf.

Bekijk onze vacatures

Account manager

Als accountmanager ga je nieuwe relaties aan of bouw je bestaande relaties uit met het doel de omzet van een bedrijf in de reisbranche te verhogen. 

Als je bij een internationaal bedrijf werkt met klanten over de hele wereld, is de kans groot dat je veel moet reizen voor je baan. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van klanten door heel Europa of Azië. 

Deze banen in de reisbranche kun je ook vinden onder de titel ‘buitendienst medewerker’ of ‘commercieel medewerker’.

Functie eisen

 • Hbo-opleiding,
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Franse taal zowel in woord als geschrift goed. 
 • Je hebt de drive om te scoren en bent sterk in het stellen van prioriteiten. 
 • Je bent bereid om met regelmaat naar het buitenland te reizen.

Bekijk onze vacatures

Travel Consultant

Als consultant word je ingehuurd door verschillende bedrijven om advies te geven op een bepaald gebied, variërend van management, marketing tot IT. Je opdrachtgevers bevinden zich vaak overal in het land, of zelfs overal ter wereld.

Niet alleen vliegtickets maar ook treinreserveringen of hotelboekingen en een visa regelen behoort tot je taken. Samen met jouw collega’s streef jij ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen en houd je rekening met de specifieke wensen van de klant.

De grootste kans op een baan met veel reizen als consultant krijg je als je voor een internationaal bedrijf met internationale opdrachtgevers kiest.

Functie eisen

 • Toeristische opleiding op MBO-niveau
 • Je hebt ervaring met Amadeus (of ander CRS)
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Bekijk onze vacatures

Flex Work in Travel

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten voor de best mogelijke match.

Je carrière in de reisindustrie begint bij Flex Work in Travel. Ben je enthousiast, flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg dan zoeken wij jou.

Schrijf je in voor onze vacatures

Lijkt het je leuk om in de reiswereld te komen werken? Ben je op zoek naar een baan met veel reizen buitenland: Schrijf je dan in met je CV bij Flex Work in Travel of kijk eens rond bij onze vacatures.