baan veranderen binnen reisbranche

Wil je van baan veranderen? Twijfel je of je in je huidige baan wil blijven of de stap te nemen om te gaan voor een nieuwe baan? Flex Work in Travel kan je daarbij begeleiden.

Twee derde van de werknemers is actief op zoek naar een nieuwe baan of staat er voor open.

Dat blijkt uit een onderzoek van ADP Research Institute. Het instituut heeft onderzoek gedaan bij bedrijven met meer dan 50 werknemers, in dertien landen. In totaal waren 5330 werknemers en 3218 werkgevers betrokken bij het onderzoek.

In Nederland blijkt 27% van de werknemers actief op zoek naar een andere baan en 37% passief.

Wil jij ook van baan veranderen?

Hoe is dat voor jou? Heb je het goed naar je zin in je huidige werk? Ben je niet op zoek naar een nieuwe baan en sta je er eigenlijk ook niet direct voor open?

Hoe zou het voor je zijn als de optie van een mooie nieuwe baan als het ware vanzelf voorbij zou komen? Zou je dan blijven zitten waar je zit?

Het is interessant om voor jezelf eens op een rij te zetten, wat jou zou doen blijven of zou doen vertrekken bij je huidige werkgever als er een mooie kans voorbij komt, om te veranderen van baan.  

Flex Work in Travel helpt jou van baan veranderen

Flex Work in Travel biedt daar binnen de reisbranche de helpende hand in. Door middel van jobcraften en met jou in kaart te brengen wat voor jou nodig is. Waar liggen jouw wensen en kwaliteiten voor een nieuwe baan? Het is wellicht goed om dat eerst eens voor jezelf te inventariseren.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op: pascale@flexworkintravel.nl of 06 24 65 78 45   

 

 

 

 

 

 

Bronnen: Loopbaancoaching, Personal coaching, Talent programma