Deze zomer zijn er enorm veel nieuwe banen in de reisbranche. Flex Work in Travel helpt jou bij het vinden van de leukste banen in toerisme en recreatie.

Deze zomer zijn er enorm veel nieuwe banen in de reisbranche. Flex Work in Travel helpt jou bij het vinden van de leukste banen in toerisme en recreatie.

Of je er nou tijdens je vakantie achter komt dat je huidige baan niet de juiste is of zit je momenteel zonder werk, de zomermaanden zijn een ideaal moment om daar verandering in te brengen. 

Vooral met je voeten in het zand kun je opeens beseffen dat jij zelf je kansen creëert. Want er zijn altijd betere banen in de reisbranche. Onderneem daarom deze zomer actie en vind jouw nieuwe droombaan in de reisbranche.

Waarom zou je solliciteren op banen in de reisbranche in de zomer?

In de zomer is het merendeel van Nederland op vakantie, dat betekent dat je minder concurrentie hebt. Daarnaast is het in sommige bedrijven minder druk in de zomermaanden, waardoor ze meer tijd hebben om aandacht te besteden aan jouw sollicitatie.

Wat kan ik precies doen om in de zomer een baan te vinden?

Neem even de tijd om bij jezelf na te gaan wat je nu echt wilt en wat jij goed kan. Je hebt zelf ook wat meer rust in de vakantieperiode waardoor je alles goed op een rijtje kunt zetten. Want hoe beter jij weet wat je wilt en kan, hoe beter jij dat over kunt brengen tijdens een sollicitatie.

Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Starend naar de blauwe zee is het perfecte moment om je eens af te vragen: Wat heb ik zelf nodig? Het kan tijd zijn om jouw kwaliteiten en talenten weer tot bloei te brengen. Kijk eens bij de banen in reisbranche vacatures van Flex Work in Travel voor nieuwe mogelijkheden.

Kans op meer salaris

Als je al een tijd geen salarisverhoging hebt gehad, dan is op zoek gaan naar een baan met meer perspectief een prima idee. Hulp nodig bij salarisonderhandelingen? Laat je coachen bij Flex Work in Travel: Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cursus gericht op specifieke vaardigheden, die de kans op promotie verhoogt.

Genoeg keuze banen in het toerisme

Droom je ook van een baan bij een reisorganisatie? Terwijl iedereen op vakantie is, komen vaak hele mooie banen in het toerisme vrij. In de reisbranche gaat het werk altijd door: de branche is continu op zoek naar goed opgeleide mensen.

Update jouw CV deze zomer

Als je toch vrij bent, update dan je cv en je Linkedin account. Ga er goed voor zitten en maak een basis cv waarin je al je behaalde resultaten van het afgelopen jaar benoemt. Als je dan gaat solliciteren op banen in reisbranche kan je aan de hand van deze cv gemakkelijk een toegespitste cv maken. Zo creëer je elke keer een perfecte match met de functie. Flex Work in Travel kan je daar bij helpen.

CV klaar? Vergeet hem niet te uploaden via onze website. Want ook al is het vakantie, wij zoeken gewoon door naar juiste mensen voor openstaande vacatures in de reisbranche voor heel Nederland.

Wat moet je allemaal doen om die droombaan te pakken te krijgen?

Wij van Flex Work in Travel begeleiden mensen richting hun droombanen in toerisme en recreatie. Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op of schrijf je meteen bij ons in.