COACHING

Coaching

Wil je meer voldoening vinden in wat je doet? Heb je behoefte om dingen te veranderen in je werk en vind je het lastig om in beweging te komen? Sta je op een punt om een andere weg in te slaan en wil je daar een klankbord voor gebruiken?

Wij faciliteren je om je in je kracht te zetten, jezelf beter te leren kennen en daarmee het beste uit jezelf te halen. We richten ons op het uitbouwen van jouw sterke punten.

Wij hanteren een positieve en waarderende aanpak om je doelen te bereiken. We onderzoeken waar je kwaliteiten en sterke punten zitten je en hoe je die maximaal in kunt zetten, zodat jij en jouw organisatie daar maximaal rendement uit halen. We helpen je meer plezier uit je (loop)baan te halen.

Loopbaanbegeleiding

Heb je behoefte aan begeleiding op de arbeidsmarkt? Hoe bereid je je voor op een sollicitatie en alles wat daarbij hoort.

Wens je begeleiding als je (gedwongen) van je huidige baan naar nieuwe uitdaging op zoek bent?  Wil je werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling, dan kun je bij ons terecht. Aan de hand van een intakegesprek bespreken we waar je behoefte ligt en wat je tijdens zo’n traject wilt bereiken, zodat het voor jou nuttig en zinvol zal zijn. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met pascale@flexworkintravel.nl.

Meer informatie:
pascalejansencoaching.nl
06 – 24 65 78 45

Coaching en training op het gebied van talentontwikkeling voor werkgevers

Wij helpen organisaties om hun medewerkers expert te laten worden van hun eigen talenten. Dit doen we in maatwerktrajecten en in programma’s die we hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk. Hiervoor werken we samen met Rendement door Talent .  Wij staan voor daadkracht en samenwerking. Samen met mensen in organisaties geven we concreet invulling aan talentmanagement en – ontwikkeling.
Door het faciliteren van het management in het toepassen van de waarderende aanpak, programma – en projectmanagement en het trainen en coachen van teams, medewerkers en leidinggevenden.

Wil je meer rendement behalen met het talent in jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact op met Pascale Jansen, pascale@flexworkintravel.nl of jansen@rendementdoortalent.nl

teamcoaching