Vanwege COVID 19 zijn onze activiteiten als arbeidsbemiddelaar in de reisbranche helemaal weggevallen. De corona crisis zorgt ervoor dat wij sinds april geen kandidaten meer hebben kunnen helpen aan een baan in de reisbranche. En dat is nou net waar onze expertise ligt. We zitten in een lang zomerreces waarbij het einde nog niet in zicht is.

Binnen onze branche worden op dit moment vooral contracten ontbonden.  Nieuwe banen en verlengingen van contracten zijn grote uitzonderingen. Veel kandidaten die hun baan verliezen melden zich weer bij ons. Wij voeren, zoals altijd, een gesprek en nemen door waar een ieders wensen, kwaliteiten en randvoorwaarden ten aanzien van een nieuwe baan liggen. Helaas is het op dit moment onduidelijk hoe lang deze situatie zal duren. Met alle onrust in de wereld en de “oranje” gebieden, die met de dag lijken te variëren, is de kans op werk binnen de reisbranche op korte termijn klein.

Wat dan wel?

Irna en ik hebben besloten Flex Work in Travel voorlopig nog even in slaap te houden. Zelf hebben we meteen na de lock down actie ondernomen. Irna is momenteel druk met het runnen van de zorgboerderij Saens Groen https://www.zorgboeren.nl/zorgboerderijen/boerderij-saens-groen. Pascale richt zich op het (loopbaan) coachen https://www.pascalejansencoaching.nl/  Daarnaast begeleidt ze teams op het gebied van talent gericht werken https://www.rendementdoortalent.nl/.

We zitten niet stil en wensen dat jullie ook toe. Neem gerust contact op als je vragen hebt of je wilt inschrijven. We denken graag met je mee.  Voor het geval de markt weer aantrekt en we weer aan de slag kunnen met dat waar we goed in zijn: kandidaten helpen aan een baan bij een reisbedrijf, die bij hen past.  https://www.flexworkintravel.nl/inschrijven/