Corona virus update

Het corona virus heeft de reisbranche hard getroffen. Daardoor is er helaas een flinke afname in het aantal reisbranche vacatures bij onze opdrachtgevers. Alhoewel er genoeg drukte is nu om de klanten te bedienen, weten we niet hoe de toekomst er uit gaat zien. Uiteraard is het nog wel mogelijk om je c.v. en je gegevens bij ons achter te laten. Zodra er weer mogelijkheden zijn, kunnen we direct met jou aan de slag. Mocht je behoefte hebben aan een orienterend gesprek, via Skype of face-time, laat het ons weten.

Waar ligt jouw talent?

Ook voor coaching en advies zijn er nog volop mogelijkheden. Misschien is het juist nu de tijd om goed te bezinnen wat je wil, en waar jouw passie en talent ligt.In de reisbranche zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien. In deze periode kunnen samen met jou bekijken waar jouw talenten liggen en waar jij het beste uit de verf komt.

Onze insteek

Flex Work in Travel is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de reisbranche. Onze missie is nog steeds om de perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever. Met onze persoonlijke benadering kunnen we goed inzoomen op jouw wensen ten aanzien van een nieuwe baan en hoe jouw talenten het beste benut kunnen worden.

Intake gesprek?

Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen. Alhoewel niemand weet hoe de toekomst van de reisbranche er na de corona crisis uit gaat zien, kunnen we wel alvast een voorbereiding maken op een stap richting een nieuwe baan. Dit kan d.m.v. het invullen van het contactformulier, of door jouw c.v. naar ons te mailen. We nemen daarna contact met je op.

Flex Work in Travel

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten voor de best mogelijke match.

Je carrière in de reissector begint bij Flex Work in Travel. Ben je enthousiast, flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg dan zoeken wij jou. Schrijf je nu bij ons in voor de mooiste banen.

Interessant voor jou