Op deze wereldkaart zijn alle land te zien waar het coronavirus is vastgesteld

Op deze wereldkaart zijn alle land te zien waar het coronavirus is vastgesteld

Het coronavirus (COVID-19) dat in China de kop opstak, verspreidt zich snel, met vele honderden besmettingsgevallen wereldwijd. Hoewel de meesten zich in China bevinden, zijn er ook gevallen bevestigd in de rest van Azië, Japan en de Verenigde Staten, en inmiddels ook in Europa.

Onderzoekers van John Hopkins University schatten dat er inmiddels zo’n 80.000 mensen besmet zijn. Zo’n 77.150 daarvan wonen in China, maar in Zuid-Korea en Italië zijn ook grote uitbraken vastgesteld met respectievelijk 833 en 157 besmette mensen. Minstens 35 Amerikanen zijn besmet geraakt. Tot nu toe ontspringt Nederland de dans, als een van de weinige West-Europese landen.

Infographic: Waar het Coronavirus is bevestigd | Statista

Flex Work in Travel

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten voor de best mogelijke match.

Je carrière in de reisindustrie begint bij Flex Work in Travel.  Lijkt het je leuk om in de reiswereld te komen werken? Ben je enthousiast, flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg dan zoeken wij jou: Schrijf je dan in met je CV bij Flex Work in Travel of kijk eens rond bij onze vacatures.