Ik wil een nieuwe baan in de reiswereld. Flex Work in Travel helpt  je graag op weg naar jouw nieuwe baan in de reiswereld.

Ik wil een nieuwe baan in de reiswereld. Flex Work in Travel helpt je graag op weg naar jouw nieuwe baan in de reiswereld.

Carrièreswitch in de reisbranche

Stel: Je bent een reisbranche professional, je wilt graag een nieuwe baan maar je weet nog niet wat. Eén ding weet je wel: Het moet een baan in de reiswereld zijn. Wij praten graag met je verder om je kansen te vergroten en sneller die baan te vinden die bij jou past.

Carrièreswitch in de reisbranche? Als je van loopbaan wilt veranderen, dan is dit absoluut de tijd ervoor. Als je toch al speelt met de gedachte: onderzoek het dan samen met Flex Work in Travel. Momenteel heb je een grote kans dat je iets vindt.

De reiswereld heeft volop doorgroeimogelijkheden. Niet alleen om in je huidige functie hogerop te komen, maar ook in de breedte. De verschillende soorten banen zijn grenzeloos.

Hoe ziet je nieuwe droombaan of carrière in de reiswereld eruit? Is het een baan in het buitenland? Een baan waarbij je elke dag met reizen bezig mag zijn?

Beschik je al over de juiste vaardigheden om die ene functie te bemachtigen? Ben je ervan overtuigd dat je iets anders wilt gaan doen, maar heb je nog geen idee wat? Kijk dan eens bij onze vacatures en laat je inspireren.

Neem contact met ons op of upload je CV en wij nemen contact met jou op.

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reiswereld. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche, zorgen wij voor zowel opdrachtgevers als voor kandidaten voor de best mogelijke match.

Ik wil een (nieuwe) baan tips

Nieuwe baan: wel of niet doen? Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Is er toekomstperspectief? Wat is de beloning/salaris? Allemaal vragen die meespelen bij het zoeken naar een nieuwe baan in de reisbranche.

Zou jij interesse hebben om hier eens over te praten? We kunnen altijd sparren over jouw loopbaanwensen en kijken of deze mogelijkheid aansluit bij jouw ambities.

Neem nu contact op met Flex Work in Travel

De nieuwste vacatures voor een nieuwe baan

Help ik wil een nieuwe baan! Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de reisbranche. Flex Work in Travel heeft altijd de laatste vacatures van reisbedrijven die staan te popelen om nieuw talent binnen te halen zodat jij makkelijker de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Wat is jouw wereldbaan in de reisbranche? IATA medewerker, reisspecialist, reisbureaumedewerker, business travel consulant?

Vind jouw bucketlist-baan in de reisbranche met Flex Work in Travel:

Bekijk onze vacatures

Hulp bij het zoeken van een nieuwe baan

Hoe kom ik erachter wat voor een baan ik wil? Waar vind je vacatures in de reiswereld en waar moet je aan denken als je gaat solliciteren? 

De reisbranche verandert altijd. Hoe zorg jij ervoor dat je in de toekomst nog steeds meerwaarde kunt leveren? Flex Work in Travel kan jou helpen met een kosteloos intakegesprek voor loopbaanadvies.

Interessant om te lezen bij het zoeken naar een nieuwe baan