KANDIDATEN

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een andere werkkring binnen de reisbranche?  Schrijf je bij ons in!

Vul het intake formulier in en upload je Curriculum Vitae. Na ontvangst nemen we telefonisch contact met je op.

We bespreken je competenties, je wensen en je ambities. Waar ben je goed in en wat geeft plezier in je werk. We onderzoeken of er een vacature is, die past bij jouw wensen.

Als je het op prijs stelt houden we je gegevens in file en nemen contact op, als we inschatten dat we een passende vacature hebben, die past bij jouw kwaliteiten en randvoorwaarden.

Wij werken voor diverse zakenreisbureaus en zakenreisorganisaties, voor grote touroperators en reisorganisaties. Af en toe is er zelfs een job in het buitenland. `De functies variëren van corporate travel agents tot sales mensen, marketeers, service centre medewerkers, leiding gevenden.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?
Volg ons LI companyprofile of Twitter-account.

Kennismaking

Als we een geschikte vacature hebben, maken we een afspraak. Voordat je wordt voorgesteld aan een opdrachtgever voer je een uitgebreid selectiegesprek met één van ons. Op basis van het gesprek bespreken we of je al dan niet voorgesteld wilt/kunt worden bij de opdrachtgever.

Uiteraard behandelen wij alle informatie integer en vertrouwelijk.

Voor meer informatie:
info@flexworkintravel.nl
tel 06–24 65 78 45
of  06 – 16 79 28 56

Voorbereiden op een sollicitatiegesprek
 • Persoonlijke zaken, privé-aangelegenheden kun je het tijdens een eerste gesprek beter niet vermelden, ook al ben je teleurgesteld door je vorige/huidige werkgever.
 • Tijdens het interview wordt niet alleen een antwoord op de vraag verwacht maar ook feedback van jou zelf. Daarmee toon je interesse, motivatie en enthousiasme. Vooral tijdens het eerste gesprek zal afgetast worden of er een wederzijdse “klik” is, dat reden is om verder te praten. Luister goed naar de vragen en de informatie die je over de job krijgt en op basis daarvan kun je wellicht zelf een nieuwe vraag stellen.
 • Blijf te allen tijde eerlijk over jezelf; het bedrijf en de baan moeten bij je passen – en daarbij is het van belang tijdens een sollicitatiegesprek te laten zien wie je echt bent en wat je in je mars hebt.
Tips Curriculum Vitae

Zorg ervoor dat je CV er tiptop verzorgd uit ziet! Zonodig aangepast aan de vacature waar je op wilt solliciteren. In minder dan 5 minuten word je beoordeeld op je CV. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je in die paar minuten opvalt bij het vinden van jouw super baan.

Een CV dient anti chronologisch opgesteld te zijn, dat wil zeggen dat je laatste opleiding/werkervaring het belangrijkste is en dus bovenaan moet staan.

 • Vermeld je contactgegevens compleet.
 • Maak geen spelfouten in je CV.
 • Zorg dat alle data kloppen.
 • Gebruik niet te veel vaktaal, ook iemand van de HR-afdeling moet je CV kunnen lezen/begrijpen.
 • Zorg ervoor dat je referenties die je noemt, ook op de hoogte zijn van het feit dat jij ze als referentie hebt opgegeven.
 • Wees to-the-point met je informatie. Zorg ervoor dat de relevante opleiding en werkervaring goed naar voren komt op je CV (en niet de randzaken, zoals bijvoorbeeld vakantiebaantjes). Geef een beknopte omschrijving van het werk dat je binnen een functie hebt gedaan. Houd het wel relevant.

Daarnaast:

 • Zorg voor een goede opmaak. Houd het simpel, overzichtelijk en zorg voor een net, zakelijk lettertype.
 • Als je een foto plaatst; plaats een pasfoto waarop je gezicht goed te zien is. Laat wel zien wie je bent, als je een vrolijk iemand bent, kun je beter geen pasfoto voor je rijbewijs gebruiken waarbij je niet mag lachen.

wat zeggen kandidaten over ons

 • Bedankt voor de bemiddeling – ik ben superblij met deze nieuwe baan!
 • Dank voor het prettige gesprek waarin je goed luisterde naar wat mijn wensen zijn voor mijn zoektocht naar een nieuwe baan.
 • Ondanks dat het toen niets geworden is, wel enorm leuk dat ik af en toe van jou nog een bericht krijg trouwens. Super attent!
 • Dank voor jullie hulp bij het vinden van deze baan, jullie gesprek heeft me echt geholpen!
reisbranche professionals