loopbaanbegeleiding bij Pascale Jansen van Flex Work in Travel

Ben jij op zoek naar een (andere) baan? Wil je meer voldoening halen uit wat je doet? Heb jij behoefte aan begeleiding op de arbeidsmarkt?

Heb je behoefte om dingen te veranderen in je werk maar vind je het lastig om in beweging te komen? Sta je op het punt om een andere weg in te slaan en kun jij daar een klankbord bij gebruiken? Sta jij op een belangrijk keerpunt in je werk en ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding?

Wens je begeleiding als je (gedwongen) van je huidige baan naar nieuwe uitdaging op zoek bent?  

Loopbaanbegeleiding betekenis

Bijna iedereen loopt ergens in zijn loopbaan tegen problemen op. Soms gaan die snel weer over, maar soms zijn de werkproblemen hardnekkig.

Loopbaanbegeleiding, een persoonlijk traject met een deskundige adviseur, biedt dan uitkomst.

Een ervaren adviseur die gewend is met lastige vragen op het gebied van werk en loopbaan om te gaan, helpt je tijdens een persoonlijk loopbaanbegeleidingstraject.

Tijdens dit traject krijg je vragen en opdrachten en kom je bij onze adviseur langs voor een coachingsgesprek.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching betekent dat jij je afvraagt wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt. En wat wellicht andere mogelijkheden zijn om vanuit je talenten te werken.

Bij loopbaanbegeleiding raadpleeg je een deskundig coach die je helpt antwoorden te vinden op urgente (loopbaan-) vragen.

De 4 meest gestelde loopbaanvragen

 • Ik wil mezelf beter presenteren
 • Ik wil doorgroeien in mijn functie
 • Ik wil beter leren communiceren
 • Hoe maak ik mijn volgende carrièrestap

Een loopbaancoach versterkt je zelfvertrouwen. Je maakt de carrière stappen die je wilt of je doet je werk met meer gemak en plezier. Wij helpen je graag bij je volgende carrièrestap. Daardoor blijft het werk interessant voor jou, en blijf jij interessant voor je werkgever.

Je ontvangt tools en tips en vervolgens ga je zelf aan de gang om hiermee te oefenen. Vanzelfsprekend zorgt een loopbaanbegeleider, samen met jou – ervoor dat jij je doel bereikt: Het doel van loopbaanbegeleiding is jou succesvoller en met meer plezier je werk laten doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer plezier in je (loop)baan

Een loopbaanbegeleidingcoach helpt je de antwoorden in jezelf te zoeken en te vinden.

We helpen je meer plezier uit je (loop)baan te halen. Wij ondersteunen je jezelf beter te leren kennen en daarmee het beste uit jezelf te halen. We richten ons op het uitbouwen van jouw sterke punten.

Wij hanteren een positieve en waarderende aanpak om je doelen te bereiken. We onderzoeken waar je kwaliteiten en sterke punten zitten en hoe je die maximaal in kunt zetten, zodat jij daar maximaal effect uit kunt halen.

Wil je werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling, dan kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van een kosteloos intakegesprek bespreken we waar je behoefte ligt en wat je tijdens een loopbaanadviestraject wilt bereiken, zodat het voor jou nuttig en zinvol zal zijn.

Voor wie is loopbaanbegeleiding bedoeld?

 • wanneer je op een belangrijk keerpunt staan in jouw loopbaan, en daarin een bewuste keuze wilt maken
 • als je toe bent aan een volgende stap in je carrière
 • wanneer je bent vastgelopen in je werk en op zoek bent naar hernieuwde zin
 • als jij je werk bent kwijtgeraakt, en eerst stil wilt staan om terug te kijken om van daaruit op zoek te gaan naar een passende nieuwe baan.

Loopbaanbegeleiding is er voor:

Iedereen die werkt of wil werken kan baat hebben bij loopbaanbegeleiding.

De meeste mensen die loopbaanbegeleiding zoeken zijn in het “tweede kwartaal” van hun loopbaan (zo tussen de 30 en de 45 jaar). Ook mensen die onder of boven deze leeftijdscategorie zitten maken gebruik van loopbaanbegeleiding.

Soorten loopbaanbegeleiding

Er zijn verschillende soorten van loopbaanbegeleiding mogelijk:

 • Praktische vragen, zoals het verhelderen van jouw talenten.
 • Loopbaan begeleiding bij beroepskeuze en het uitstippelen van je volgende carrièrestap, van sollicitatie voorbereiden of het opstellen van een CV.
 • Advies bij obstakels, zoals ontslag, re-integratie, stress, burn-out, conflicten met collega’s of leidinggevenden.
 • Koersbepaling: een pas op de plaats maken om te reflecteren op het verleden en de loopbaankoers naar de toekomst te bepalen.

Maak keuzes die aansluiten bij wie je bent

Wij helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent, bij wat jou drijft en inspireert. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken waaraan je weer zin en plezier beleeft.

Wij beschikken over verschillende specialismen. Hierbij kan gedacht worden aan:

Loopbaanbegeleiding kosten

Aan loopbaanbegeleiding zijn kosten verbonden. Daar staat tegenover dat deze vorm van advisering een hoog rendement heeft.

Van een goed loopbaanadvies traject heb je de rest van je carrière plezier. Het is een investering die zichzelf niet alleen in geld (sneller een nieuwe baan, hoger salaris) maar zich ook in werkplezier terugverdient.

Meer tips loopbaanbegeleiding

Neem nu contact op met de loopbaancoach/ talent coach

Mail: info@pascalejansencoaching.nl

Bel: 06 24657845