Thuiswerken, het kan!

Thuiswerken, het kan!

Tijdens corona was het heel normaal; thuiswerken. Na de crisis keren sommige werkgevers terug naar hun oude gewoontes en wordt personeel weer naar kantoor gehaald. Nu we aan het thuiswerken hebben mogen snuffelen, en gezien hebben dat het kan, en daarbij ook nog eens aangetoond is dat thuiswerken geen invloed heeft op de productiviteit van personeel, vragen wij ons af waarom het niet vaker aangeboden wordt. Lees dit Amerikaanse onderzoek waarin interessante feiten staan over thuiswerken en onderzocht werd wat de impact van thuiswerken is tijdens natuurrampen en andere grote gebeurtenissen die leiden tot verplaatsing van de werkplek. De coronapandemie kan je daar ook onder scharen.

https://today.tamu.edu/2022/05/06/remote-work-doesnt-negatively-affect-productivity-study-suggests/

Het onderzoek ging verder dan het beoordelen van de productiviteit, want er werd ook onderzocht in hoeverre het aantal bedrijfsongevallen toenam tijdens het thuiswerken. Bij een ‘bedrijfsongeval’ moet je dan bijvoorbeeld denken aan een muisarm, omdat je op een keukenkrukje zit in plaats van op een royale bureaustoel op kantoor. Het lijkt een open deur, maar uit het onderzoek blijkt dat regelmatig pauzeren voorkomt dat personeel uitvalt.

Zou jij ook willen thuiswerken en heb je interesse en affiniteit met het toerisme? Neem contact met ons op via deze link: https://www.flexworkintravel.nl/inschrijven/

Wie weet kunnen wij jou helpen om een leuke dynamische baan in de reisbranche te vinden. Ervaring is niet persé noodzakelijk, een goede werkhouding en de motivatie om dingen te leren wel. We zien je reactie graag tegemoet!