De leukste reis vacatures van Nederland vind je bij Flex Work in Travel.

De leukste reis vacatures van Nederland vind je bij Flex Work in Travel. Wij hebben regelmatig interessante en mooie vacatures in de reisbranche.

Ik ben op zoek naar geschikte reis vacatures

Heb je een afgeronde HBO opleiding, uitgebreide buitenlandse reiservaringen en werkervaring in de reisbranche?  Kijk dan eens rond bij de reis vacatures van Flex Work in Travel.

Wij werken voor verschillende zakenreis bureau’s, touroperators en reisorganisaties in Nederland en zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaat.

Voor onze reis vacature zijn wij op zoek naar iemand met:

  • HBO-opleiding (toeristische opleiding), eventueel MBO-4
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Hands-on mentaliteit en zeer nauwkeurig werken
  • Teamspirit / Plezier in het werken in teamverband

Ik wil een leuke baan in de reiswereld!

De reis vacatures die wij aanbieden variëren van:

Als reisadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van een reisbureau. Verantwoordelijk voor verkoop van langere reizen en kortere tripjes of dagjes, maar je verkoopt ook vliegtickets aan de mensen die een reisbureau bezoeken.

  • Reisbureau managers

Reisbureau managers geven leiding aan de afdeling. Daarnaast stel je ook reizen samen en verkoop je deze. Je oriënteert je op de mogelijke bestemmingen en bedenkt nieuwe reismogelijkheden. Ook de inkoop van vliegtuigstoelen, hotelbedden en eventuele excursies behoren tot je taken.

  • IATA-medewerkers

IATA medewerkers houden zich bezig met het beheer van allotments, contact met luchtvaartmaatschappijen en ticketing. Naast luchtvaart-gerelateerde taken, ben je verantwoordelijk voor bestemmingen, waarvoor je contacten met agenten en reisbegeleiders onderhoudt. Ook informeer je klanten telefonisch over reizen.

  • Corporate travel agents

Brengt wensen zakelijke klanten in kaart en onderzoekt hoe je het meeste kunt halen uit een reisbudget, zodat de zakenreiziger efficiënt en volledig naar wens op reis kan.

  • Reserveringsmedewerkers bij reisorganisaties of touroperators

Productontwikkeling, prijscalculaties en marketing ondersteuning zijn belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Je hebt regelmatig contact met onze lokale agenten en met de reisbegeleiders. Klantcontact voor- en na de reis maakt onderdeel uit van je werkzaamheden bij deze vacatures touroperators.

  • Sales- en of account managers

Je onderhoudt de bestaande klantenportefeuille waaronder de key accounts; je bouwt een klantennetwerk uit via actieve prospectie en voert onderhandelingen op verschillende niveau’s. Nauwe samenwerking met regional sales & internal sales. Je doet de nodige administratieve follow-up van offertes tot bezoekverslagen.

  • (assistant) Product managers

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor productontwikkeling. Je maakt calculaties om prijzen voor de reizen te bepalen. Tevens ondersteun je de afdeling marketing om de verkoop te optimaliseren. Daarnaast heb je contacten met lokale agenten ten behoeve van de uitvoering van de reizen en ontwikkeling van de reizen.  

Wij hebben ook vacatures voor onder andere marketing-medewerkers en (operationeel) leidinggevenden. Neem zelf een kijkje bij onze meest recente reis vacatures

Meer informatie over reis vacatures

Voor alle functies geldt vanzelfsprekend dat je beschikt over goede sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Het is fijn als je al werkervaring hebt opgedaan in de reiswereld.

Salariëring wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Een baan in de reisbranche heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao van de reisbranche is van toepassing.

Schrijf je nu in voor onze reis vacatures

Ben je enthousiast over een van de bovenstaande reis vacatures en lijkt het je leuk om in de reiswereld te komen werken? Schrijf je dan in met je CV bij Flex Work in Travel.