Ben jij op zoek naar de leukste reisbranche vacatures?

Ben jij op zoek naar de leukste reisbranche vacatures? Flex Work in Travel helpt jou verder met jouw carrière in de reiswereld.

Het toerisme is wereldwijd een van de grootste branches. In de huidige hoogconjunctuur betekent dat groei: wereldwijd groeit de vraag naar reizen met 6%.

Steeds meer mensen zijn bereid extra geld te besteden aan bijzondere reizen. Ook op productgebied zijn er constant ontwikkelingen. Om hier in mee te kunnen gaan, is de reisbranche continu op zoek naar goed opgeleide mensen.

Flex Work in Travel heeft verschillende reiswereld vacatures onder één dak. Wij bieden kandidaten kansen in snelgroeiende bedrijven binnen de reisbranche en zijn altijd op zoek naar kandidaten met relevante werkervaring in de reisbranche.

Wij werken voor verschillende zakenreisbureaus, touroperators en reisorganisaties. De vacatures die wij aanbieden variëren van:

 • business travel consultants
 • reisadviseurs
 • reisbureau managers
 • iata-medewerkers
 • corporate travel agents
 • reserveringsmedewerkers bij reisorganisaties of touroperators
 • teamleaders
 • sales- en of account managers
 • (assistant) productmanagers
 • marketing-medewerkers
 • (operationeel) leidinggevenden

Bekijk nu onze vacatures in de reisbranche

Wat is de reisbranche?

De reisbranche is een van de snelst groeiende sectoren in de economie. Deskundigen verwachten dat de reissector in de komende jaren de grootste bedrijfstak zal worden.

Welke vaardigheden heb je nodig voor reisbranche vacatures?

De reisbranche is een dienstverlenende sector. Het is handig als je servicegericht bent.  Je moet het leuk vinden om iets van de wereld te zien en om in contact te komen met andere culturen. Het hebben van organisatievermogen hebben is ook handig. Alsook goed kunnen werken onder hoge druk en flexibel zijn.

Goed kunnen werken op een reserveringssysteem is mooi meegenomen. Daar zijn cursussen voor, al word je zonder werkervaring bijna nooit aangenomen: Je leert de handigheid van het systeem door ermee te werken. Met een jaar ervaring bij bijvoorbeeld KLM, met systeem Amadeus of IATA, maak je goede kans om te werken in de reisbranche.

Schrijf je in voor de nieuwste vacatures

Op zoek naar hoger opgeleiden voor reisbranche vacatures

Het aantal hoger opgeleiden in de reisbranche neemt toe. Die trend blijkt uit de meest recente arbeidsmarktcijfers van Reiswerk. Een groeiend aantal functies in de reiswereld vraagt om een hbo- of wo-niveau.

De voortgaande technologische ontwikkeling in de reisbranche is terug te zien in zowel de (bij)scholingsbehoefte van de medewerkers zelf als van de werkgevers in de branche.

Bijna de helft van de werkgevers in de reisbranche noemt opleiding en training als het belangrijkste thema voor de komende jaren. Dat geeft aan dat de veranderingen en dynamiek in de reisbranche ook de komende jaren door zal gaan.

Of het nou gaat om fulltime of parttime reisbranche vacatures, Flex Work in Travel helpt je verder.

Werkplezier in de reisbranche

De reisbranche weet zich te onderscheiden in het werkplezier.

73% van de medewerkers in de sector noemt werkplezier als één van de belangrijkste waarden van het werken in de branche. Zij noemen naast werkplezier de vrijheid en zelfstandigheid, de vertrouwde werksfeer en de samenwerking met collega’s het leukste aan werken in de reisbranche.

Vergroot je eigen werkplezier en kijk rond bij onze reisbranche vacatures

Op zoek naar andere vacatures binnen de reisbranche?

Ben je op zoek naar een andere vacature binnen de reisbranche?  Schrijf je in bij Flex Work in Travel.

Vul het intake formulier in en upload je Curriculum Vitae. Na ontvangst nemen we telefonisch contact met je op. We bespreken je competenties, je wensen en je ambities. Waar ben je goed in en wat geeft je plezier in je werk? Wij zoek binnen onze reisbranche vacatures of er een is, die past bij jouw wensen.

De beste reisbranche vacatures gevonden

Ben je op zoek naar:

 • vacatures reisbranche Limburg
 • vacatures reisbranche Noord Holland
 • vacatures reisbranche Amsterdam
 • vacatures reisbranche Rotterdam
 • vacatures reisbranche Limburg
 • vacatures reisbranche Gelderland
 • vacatures reisbranche Utrecht

Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures

Op de hoogte blijven van de laatste reisbranche vacatures?

Volg Flex Work in Travel op Linkedin, Facebook, Instagram of Twitter.

Carrière maken in de reisbranche begint bij Flex Work in Travel

Je carrière in de reisindustrie begint bij Flex Work in Travel. Ben je enthousiast, flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg dan zoeken wij jou.

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten business travel consultant voor de best mogelijke match.

Persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Onze missie is de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten te bewerkstelligen. Het gaat erom dat we voor onze kandidaten de meest leuke en passende job weten te vinden en met aandacht luisteren naar de wensen en ambities van de kandidaat. Onze opdrachtgevers voorzien we graag van gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten.

Schrijf je nu in bij Flex Work in Travel