Reisbureau medewerker gezocht! Beschik jij over de juiste vaardigheden van een reisbureau medewerker? Flex Work in Travel zoekt naar enthousiaste en bevlogen kandidaten voor de reiswereld.

Reisbureau medewerker gezocht! Beschik jij over de juiste vaardigheden van een reisbureau medewerker? Flex Work in Travel zoekt naar enthousiaste en bevlogen kandidaten voor de reiswereld.

Flex Work in Travel zoekt altijd naar enthousiaste kandidaten die in het bezit zijn van goede communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij het behalen van het commerciële resultaat altijd op de voorgrond staat. 

Wij hebben regelmatig interessante en mooie vacatures voor reisbureau medewerkers. 

Wil jij werken als reisbureau medewerker? 

Weet jij met kennis en enthousiasme individuele klantwensen om te zetten in een passende vakantiereis? Heb jij de juiste diploma’s op zak en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan kan Flex Work in Travel jou helpen bij het vinden van een mooie uitdaging.

Je staat naast jouw klant en je denkt met hem mee. Met je kennis en enthousiasme zet je individuele klantwensen om in een passende vakantiereis, die jij natuurlijk boekt. Dit doe je door goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van het uitgebreide reisbureau assortiment. 

Door het verlenen van een optimale dienstverlening zorg je dat reizigers weer bij jou terugkomen voor nieuwe vakantiereizen. Ook administratieve werkzaamheden horen bij deze functie.

De reisbranche is continu op zoek naar goed opgeleide mensen. Schrijf je nu in bij Flex Work in Travel.

Bekijk de vacatures van Flex Work in Travel

Wat zijn de functie eisen voor een reisbureau medewerker?

Beschik jij over de juiste vaardigheden van een reisbureau medewerker/touroperator?  

 • Opleiding MBO toerisme, en/of SEPR1
 • Opleiding reisbureau medewerker hbo
 • IATA kennis en ervaring is wenselijk.
 • Ervaring met Galileo en/of Amadeus is gewenst
 • Ervaring als reisbureaumedewerker
 • Accuraat, representatief, communicatief en sociaal vaardig, commerciële instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ben jij dit? Kijk dan eens rond bij de vacatures van Flex Work in Travel.

Wat zijn de werkzaamheden reisbureau medewerker?

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren van verkoopgesprekken waarbij je de wensen van de klant inventariseert. Hiervoor zijn goede contactuele eigenschappen en een commerciële instelling een pré.

Je gaat vervolgens op zoek gaat naar de perfecte reis voor jouw klant. Dit kan een samengestelde reis zijn, maar ook een pakketreis, zonvakanties, wintersport, stedentrips, rondreizen en cruises bij de touroperators maar ook om losse vliegtickets.

Meer werkzaamheden reisbureau medewerker:

 • Inventariseren van de wensen van de klant omtrent bestemming, accommodatie, vervoer, reisduur, kosten en excursies,
 • Geven van adviezen en voorstellen op basis van de wensen van de klant
 • Verzorgen van de administratieve kant van het boeken van de reis (bijvoorbeeld het nagaan van beschikbaarheid, het doen van reserveringen, het bevestigen van een boeking)
 • Reserveren en boeken van aanvullende tickets (bijvoorbeeld binnenlandse vluchten, trein-, bus of boottickets en kaarten voor excursies)
 • Fungeren als aanspreekpunt voor, tijdens en na de boeking
 • Assisteren in geval van problemen van vakantiegangers tijdens en na de reis
 • Onderhouden van contacten met reisorganisaties, touroperators en vertegenwoordigers van accommodaties
 • Printen en versturen van reisbescheiden en boekingsbevestigingen
 • Accuraat bijhouden van reserveringssystemen
 • Verkoopdoelen te halen door marketingstrategieën te ontwikkelen en te promoten (bijvoorbeeld speciale aanbiedingen voor bedrijven en frequente reizigers, reclame voor bepaalde reisbestemmingen)

Reisbureau medewerker salaris

Wat verdient een reisbureau medewerker? Salaris voor een reisbureau medewerker is conform CAO voor de reisbranche en wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Een baan in de reisbranche heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Op zoek naar reisbureau medewerker vacature?

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten business travel consultant voor de best mogelijke match.

Je carrière in de reisindustrie begint bij Flex Work in Travel. Ben je enthousiast, flexibel en ga je een uitdaging niet uit de weg dan zoeken wij jou.

Schrijf je in voor onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar een enthousiaste en bevlogen reisbureau medewerkers. Lijkt het je leuk om in de reiswereld te komen werken? Schrijf je dan in met je CV bij Flex Work in Travel of kijk eens rond bij onze vacatures.   

Bron: reisbureau medewerker vacature