Vind je nieuwe baan in het toerisme deze zomer

Of je er nou tijdens je vakantie achter komt dat je huidige baan niet de juiste is (‘Ik heb echt geen zin om na de vakantie weer aan het werk te gaan’) of dat je momenteel zonder werk zit, de zomermaanden zijn een ideaal moment om daar verandering te brengen. Want er zijn altijd betere banen!  Ook binnen het toerisme en de reisbranche! Vind nu je nieuwe droom baan deze zomer.

Waarom solliciteren in de zomer?

In de zomer zijn veel mensen op vakantie, dat betekent dat je wat minder concurrentie hebt. Daarnaast is het in sommige bedrijven minder druk in de zomermaanden, waardoor ze meer tijd hebben om aandacht te besteden aan jouw sollicitatie.

Wat kan ik precies doen om in de zomer een baan te vinden?

Neem even de tijd om bij jezelf na te gaan wat je nu echt wilt en wat jij goed kan. Je hebt zelf ook wat meer rust in de vakantieperiode waardoor je alles helder op een rijtje kan zetten. Want hoe beter jij weet wat je wilt en kan, hoe beter jij het over kan brengen tijdens een sollicitatie.

Als je toch vrij bent, update dan je cv! Ga er even goed voor zitten en maak een basis cv waar je al je behaalde resultaten van het afgelopen jaar benoemt. Als je dan gaat solliciteren kan je aan de hand van dit cv gemakkelijk een toegespitst cv maken. Flex Work in Travel kan je daar bij helpen.

Cv klaar? Vergeet hem niet te uploaden via onze website. https://www.flexworkintravel.nl/inschrijven/    Want ook al is het vakantie, wij zoeken gewoon door naar juiste mensen voor openstaande vacatures in de reisbranche voor heel Nederland.